verhalenverteller Melanie Plag

Kinderen in tank 500x340Evacuatie, voedselbonnen, luchtalarm...

Wandel mee door het Amersfoortse Soesterkwartier en hoor het verhaal van een gewoon Amersfoorts gezin, dat geconfronteerd wordt met de ongewone gevolgen van de Tweede Wereldoorlog.

Edda afbeelding affiche"Alvader, jij wilt dat ik allen vertel over de oudste verhalen uit ons verre verleden. Ik weet waar een es staat die Yggdrasil heet..."

EDDA: één verhaal, 6 vertellers. Middag- of avondvullende voorstelling.

Kikkerprins klein

Sprookjes en volksverhalen voor alle leeftijden. Als de kleintjes genieten, genieten de volwassenen vanzelf mee. Ruime keus uit verhalen voor school, kinderopvang, festival of familie.

Venus Mars Vulcanos 150pxZeus en Herakles. Thor en Freya. Koning Arthur. Tristan en Isolde. Je kent de namen vast wel, maar ken je de verhalen ook? Babboes geeft goden en helden een menselijk gezicht, waardoor deze klassiekers blijven boeien.

koetshuis Randenbroek Sinds 2015 organiseren we een paar keer per jaar Verhalen in het Bos: een podium voor vertellers in Koetshuis Randenbroek te Amersfoort, met live muziek, voor iedereen van 7 tot 107 jaar.
Meestal presenteer ik de middag en breng ik ook een kort geïmproviseerd verhaal ten gehore met inbreng van het publiek.

Havik AmersfoortLeer Amersfoort op een bijzondere manier kennen! Ga mee met mijn alter ego Louise Wandelaer tijdens een interactieve wandeling in de historische binnenstad en maak kennis met de verhalen van de stad.