feest met verhalen

Draak rechthoekig

Nodig Babboes uit voor je feestje en ze vertelt een verhaal waarin jij en je vrienden zelf de hoofdrol spelen. Heb je altijd al een prinses willen zijn? Of ridder, of piraat? Nu kan het!

 

 

Wisten jullie dat de jarige eigenlijk een prins(es) is? Bij de geboorte kreeg hij/zij een geheimzinnig kistje, dat pas op de huidige verjaardag open gemaakt mag worden. Maar wat blijkt? Het kistje is weg! Dat is het begin van een spannende zoektocht naar het kistje én een draak.

  • Leeftijd: 4 tot 8 jaar
  • Duur: totaal ±45 minuten. Voorstelling 20-30 min. Spelletjes 15-20 min.
  • Prijs €75,= voor alleen de voorstelling, € 95,= voor verhaal en spelletjes
  • prijzen zijn inclusief BTW, buiten Amersfoort komen er reiskosten bij

Ben je niet zo gek op prinsen of prinsessen? Geen probleem: het verhaal kan makkelijk worden aangepast aan je wensen.

Bel of mail nu voor een origineel feestje.

Dit is wat anderen ervan vonden:


"Nog bedankt  voor het mooie verhaal. I. vond het heel leuk. En ook via verschillende ouders kregen we afgelopen week spontaan enthousiaste reacties. Het heeft indruk gemaakt op de kinderen."

"Wij vonden het een heel geslaagd optreden. De meiden vonden het fantastisch en ze hebben het er nog steeds over. Ook van de ouders krijg ik terug dat de kinderen erg enthousiast over het feestje en het optreden waren. En belangrijkste, J. vond het ook echt super. Ze herkende zich er ook wel in ;-)"

 

Ja, ik wil 6x per jaar een Vertelidee!

Babboes Het moest toch een keer gebeuren: ik heb eindelijk een bedrijfspagina gemaakt voor mijn verhalenvertellerij. Ga... https://t.co/JGWRdYX4cE
Babboes Mooi initiatief en (zo te zien) mooi boek. Sprookjes verzonnen door vluchtelingkinderen.... https://t.co/WZtb4PSEic